+ Antworten
Ergebnis 1 bis 12 von 12

Thema: roadrover C8018Li vofilter error problem

  1. Top | #1
    Male
    Kann kein Chinesisch
    Avatar von hcloco71
    My Car
    Lexus IS 250 (2007)
    Radio
    roadrover C8018LI
    OS-Version
    Windows CE
    Dabei seit
    31.07.2016
    Beiträge
    4
    Bedankt
    0
    Erhielt 1x Danke für 1 Post

    Standard roadrover C8018Li vofilter error problem

    Dear friends,
    I hope someone can help me to solve this error.

    I have a roadrover C8018Li device and everything worked well till last month.

    I watch music video's from the USB. But since last month I can not play any video (mp4) from the USB. I get an error.

    Vofilter error: unknown error (0XFFFF0004).

    OS: AS-PRIMA-128-V1.59
    SN: AD46-AD46
    MCU: 3.05LXI6H9G-T-

    I do not know how and from where I can get any update or an other solution to this problem.

    Can anyone please help me?

    Thanks

    Hernan
    Miniaturansichten angehängter Grafiken Miniaturansichten angehängter Grafiken roadrover C8018Li vofilter error problem-20160620_092504.jpg   roadrover C8018Li vofilter error problem-20160706_185701.jpg  

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Dabei seit
    Always
    Beiträge
    Many


     

  3. Top | #2
    jetzt 7. China-Navi Avatar von strados
    My Car
    Toyota RAV4.3, Alfa Romeo Spider V6 3.0
    Radio
    Roadrover I7104TR + I7037V2, Sony, Navigon
    OS-Version
    Windows CE
    Dabei seit
    17.09.2010
    Ort
    D
    Beiträge
    11.318
    Blog-Einträge
    1
    Bedankt
    300
    Erhielt 2.452x Danke in 1.973 Posts

    Standard

    First check, if a video can be played from SD card.
    Second check, if another video type will run (MP4, AVI, MOV, VOB, WMV, FLV, MPEG, M4V, MTS, MOD)
    =>> Bitte keine Supportanfragen per PN, dafür ist das Forum da !!!


  4. Top | #3
    Male
    Kann kein Chinesisch
    Themenersteller
    Avatar von hcloco71
    My Car
    Lexus IS 250 (2007)
    Radio
    roadrover C8018LI
    OS-Version
    Windows CE
    Dabei seit
    31.07.2016
    Beiträge
    4
    Bedankt
    0
    Erhielt 1x Danke für 1 Post

    Standard

    HI Strados,

    I tried with SD card and also from memory of device but I get same error. Also other video type does not work.
    MP3 files are still working from USD card. Only the video does not work.

    Please help!

    thanks

  5. Top | #4
    Male
    Premium-Member
    Avatar von Blackbird78
    My Car
    Mazda 5CW
    Radio
    Road Rover C7098M5
    OS-Version
    Windows CE
    Dabei seit
    27.01.2016
    Ort
    Neuenkirchen
    Beiträge
    354
    Bedankt
    16
    Erhielt 353x Danke in 45 Posts

    Standard

    How did you formatted your SD card. FAT32 or exFAT??

  6. Top | #5
    jetzt 7. China-Navi Avatar von strados
    My Car
    Toyota RAV4.3, Alfa Romeo Spider V6 3.0
    Radio
    Roadrover I7104TR + I7037V2, Sony, Navigon
    OS-Version
    Windows CE
    Dabei seit
    17.09.2010
    Ort
    D
    Beiträge
    11.318
    Blog-Einträge
    1
    Bedankt
    300
    Erhielt 2.452x Danke in 1.973 Posts

    Standard

    Zitat Zitat von hcloco71 [Only members can see the link]
    I tried with SD card and also from memory of device but I get same error. Also other video type does not work.
    MP3 files are still working
    Then I guess, one of the video dlls is damaged.
    Which shell is running on your device ? It's visible very pale at right top corner of home screen.
    =>> Bitte keine Supportanfragen per PN, dafür ist das Forum da !!!


  7. Top | #6
    Male
    Kann kein Chinesisch
    Themenersteller
    Avatar von hcloco71
    My Car
    Lexus IS 250 (2007)
    Radio
    roadrover C8018LI
    OS-Version
    Windows CE
    Dabei seit
    31.07.2016
    Beiträge
    4
    Bedankt
    0
    Erhielt 1x Danke für 1 Post

    Standard

    good evening,

    the video player from the USB worked just fine for more than one year, but last month, it stopt working and giving that vofilter error.

    I checked the shell version. It is V1.28.0

    I could also open the windows screen. It uses windows embedded CE 6.0. This has a old version of windows media player on the desktop. I tried to open the video files using this media player and they run, but not correctly (slow).

    I found also a folder called D2280 on "my device". In this folder is also an other folder called "PLAYER".
    Hier I found an application called "MediaPlayer" (not windows icon). The date of this application is 17/08/2009 so it is a little old.

    There was only one file that had a date of 17/06/2016 (and this is probably the last date that the program worked). The file name is MMVOFLT.bin (it looks like VOFILTER!). I do not have a lot of computer knowledge, but maybe, this is the corrupted file. I made a backup and then deleted the file and tried to start the video. The system did not show a vofilter error, but gave me a notification that the application is a trial version and it was too old to use.

    I copied the MMVOFLT.bin file back to were it was and I am now waiting for your help.

    thanks for your comments

    Hernan

    --- Update ---

    Dear Strados,

    My system works again! I solved the problem.

    I downloaded a complete copy of a D2280 folder from[Only members can see the link]s database. These files are for a roadrover device, but not the same as in my car. The video player however is the same (almost the same).

    I first copied the complete folder "PLAYER" into my device, but that did not work. Still black screen.
    The solution was the MMVOFLT.BIN file. I only copied this file into my device and it works again! This file was the corrupt one.

    Thanks for your support and for this forum. Without your downloads I could not have repair it myself.

    Chao

    Hernan

  8. Folgende Benutzer bedankten sich bei hcloco71:


  9. Top | #7
    jetzt 7. China-Navi Avatar von strados
    My Car
    Toyota RAV4.3, Alfa Romeo Spider V6 3.0
    Radio
    Roadrover I7104TR + I7037V2, Sony, Navigon
    OS-Version
    Windows CE
    Dabei seit
    17.09.2010
    Ort
    D
    Beiträge
    11.318
    Blog-Einträge
    1
    Bedankt
    300
    Erhielt 2.452x Danke in 1.973 Posts

    Standard

    Zitat Zitat von hcloco71 [Only members can see the link]
    I first copied the complete folder "PLAYER" into my device, but that did not work. Still black screen.
    The solution was the MMVOFLT.BIN file. I only copied this file into my device and it works again! This file was the corrupt one.

    Thanks for your support and for this forum. Without your downloads I could not have repair it myself.
    Great ! You saved me a lot of explanation to replace this player file.
    =>> Bitte keine Supportanfragen per PN, dafür ist das Forum da !!!


  10. Top | #8
    Male
    Kann kein Chinesisch
    Avatar von darshan
    My Car
    Honda City
    Radio
    Please keep it updated
    OS-Version
    en-prima-arm-slc-v1.15
    Dabei seit
    15.08.2016
    Beiträge
    1
    Bedankt
    0
    Erhielt 0x Danke in 0 Posts

    Ausrufezeichen Can not play videos VOFilter Error on my honda city Car

    while starting my car 1 week ago i tried to play video songs..
    then VoFilter Error - (OXFFFF0004) Unknown Error - popup and from that till till today i can not play video
    i tried to upload new version to play videos and to salve this error...but bymistkly from this forum i downloaded wrng file and converted my player in EN-PRIMA-TMC-V1.74 & Shell 3.01.3 which is could b for Audi Car.....i was shocked that all player convern in new design n style...my video file also started working but unfortunately sound is gone....right now i can play mp3 / videos but no sound....evn i seen in setting MCU serial No. is gone...may b that is the problem...i want my old player back and sound also...plzzz help me...i canT drive without music...plzz help...

    My Old Player OS - CN-PRIMA-ARM-SLC-V1.15
    MCU - 6.10HC 5H9HN85
    Miniaturansichten angehängter Grafiken Miniaturansichten angehängter Grafiken roadrover C8018Li vofilter error problem-img_2718.jpg   roadrover C8018Li vofilter error problem-img_2714.jpg   roadrover C8018Li vofilter error problem-img_1065.jpg  

  11. Top | #9
    jetzt 7. China-Navi Avatar von strados
    My Car
    Toyota RAV4.3, Alfa Romeo Spider V6 3.0
    Radio
    Roadrover I7104TR + I7037V2, Sony, Navigon
    OS-Version
    Windows CE
    Dabei seit
    17.09.2010
    Ort
    D
    Beiträge
    11.318
    Blog-Einträge
    1
    Bedankt
    300
    Erhielt 2.452x Danke in 1.973 Posts

    Standard

    ...i want my old player back and sound also...plzzz help
    Your unit is an older version which cannot run shell 3.01.3.
    Delete folder "i9" and copy folder "D2280" into StaticStore.
    This shell (version 1.28.0) you'll find here:

    [Only members can see the link]
    =>> Bitte keine Supportanfragen per PN, dafür ist das Forum da !!!


  12. Top | #10
    Male
    Kann kein Chinesisch
    Avatar von maroof
    My Car
    lexus
    Radio
    lexus sterio
    Dabei seit
    23.01.2016
    Beiträge
    1
    Bedankt
    0
    Erhielt 0x Danke in 0 Posts

    Standard

    hello guys,

    i have exactly the same problem and i tried to do the same solution as mention. i downloaded the
    MMVOFLT.BIN file. but what i dont understand now is how will i copy the fine in my system. in a USB or SD card? i tried to copy the file in a usb and paste the file in the local memory of my device, but it dint help me.

    please assist me to install and guide me with the steps.

    Best Wishes

    Zitat Zitat von hcloco71 [Only members can see the link]
    good evening,

    the video player from the USB worked just fine for more than one year, but last month, it stopt working and giving that vofilter error.

    I checked the shell version. It is V1.28.0

    I could also open the windows screen. It uses windows embedded CE 6.0. This has a old version of windows media player on the desktop. I tried to open the video files using this media player and they run, but not correctly (slow).

    I found also a folder called D2280 on "my device". In this folder is also an other folder called "PLAYER".
    Hier I found an application called "MediaPlayer" (not windows icon). The date of this application is 17/08/2009 so it is a little old.

    There was only one file that had a date of 17/06/2016 (and this is probably the last date that the program worked). The file name is MMVOFLT.bin (it looks like VOFILTER!). I do not have a lot of computer knowledge, but maybe, this is the corrupted file. I made a backup and then deleted the file and tried to start the video. The system did not show a vofilter error, but gave me a notification that the application is a trial version and it was too old to use.

    I copied the MMVOFLT.bin file back to were it was and I am now waiting for your help.

    thanks for your comments

    Hernan

    --- Update ---

    Dear Strados,

    My system works again! I solved the problem.

    I downloaded a complete copy of a D2280 folder from[Only members can see the link]s database. These files are for a roadrover device, but not the same as in my car. The video player however is the same (almost the same).

    I first copied the complete folder "PLAYER" into my device, but that did not work. Still black screen.
    The solution was the MMVOFLT.BIN file. I only copied this file into my device and it works again! This file was the corrupt one.

    Thanks for your support and for this forum. Without your downloads I could not have repair it myself.

    Chao

    Hernan


    --- Update ---

    hey guys.. i just fixed the issue.. thank you hcloco71 for steps i can finally play video file after 1 year...


  13. Top | #11
    jetzt 7. China-Navi Avatar von strados
    My Car
    Toyota RAV4.3, Alfa Romeo Spider V6 3.0
    Radio
    Roadrover I7104TR + I7037V2, Sony, Navigon
    OS-Version
    Windows CE
    Dabei seit
    17.09.2010
    Ort
    D
    Beiträge
    11.318
    Blog-Einträge
    1
    Bedankt
    300
    Erhielt 2.452x Danke in 1.973 Posts

    Standard

    just read your "update" ....
    =>> Bitte keine Supportanfragen per PN, dafür ist das Forum da !!!


  14. Top | #12
    Male
    Kann kein Chinesisch
    Avatar von viniciuscintra
    My Car
    Cruze
    Radio
    c7032
    OS-Version
    Android & Win CE
    Dabei seit
    14.01.2019
    Beiträge
    2
    Bedankt
    1
    Erhielt 0x Danke in 0 Posts

    Daumen hoch


    Zitat Zitat von hcloco71 [Only members can see the link]
    good evening,

    the video player from the USB worked just fine for more than one year, but last month, it stopt working and giving that vofilter error.

    I checked the shell version. It is V1.28.0

    I could also open the windows screen. It uses windows embedded CE 6.0. This has a old version of windows media player on the desktop. I tried to open the video files using this media player and they run, but not correctly (slow).

    I found also a folder called D2280 on "my device". In this folder is also an other folder called "PLAYER".
    Hier I found an application called "MediaPlayer" (not windows icon). The date of this application is 17/08/2009 so it is a little old.

    There was only one file that had a date of 17/06/2016 (and this is probably the last date that the program worked). The file name is MMVOFLT.bin (it looks like VOFILTER!). I do not have a lot of computer knowledge, but maybe, this is the corrupted file. I made a backup and then deleted the file and tried to start the video. The system did not show a vofilter error, but gave me a notification that the application is a trial version and it was too old to use.

    I copied the MMVOFLT.bin file back to were it was and I am now waiting for your help.

    thanks for your comments

    Hernan

    --- Update ---

    Dear Strados,

    My system works again! I solved the problem.

    I downloaded a complete copy of a D2280 folder from[Only members can see the link]s database. These files are for a roadrover device, but not the same as in my car. The video player however is the same (almost the same).

    I first copied the complete folder "PLAYER" into my device, but that did not work. Still black screen.
    The solution was the MMVOFLT.BIN file. I only copied this file into my device and it works again! This file was the corrupt one.

    Thanks for your support and for this forum. Without your downloads I could not have repair it myself.

    Chao

    Hernan
    THANKS hcloco71, i fixed with your solution!!

+ Antworten

Ähnliche Themen

  1. [Hilfe] Roadrover Start exe. Error HILFEEE !!
    Von ferro im Forum RoadRover
    Antworten: 20
    Letzter Beitrag: 07.06.2016, 22:17
  2. Suche Roadrover C8018LI
    Von Begby im Forum Gefunden !
    Antworten: 4
    Letzter Beitrag: 25.05.2016, 20:52
  3. Antworten: 38
    Letzter Beitrag: 04.09.2015, 20:13
  4. [Hilfe] C8018LI Lexus Hintergrundbeleuchtung - Illum-Draht
    Von Dieter.F im Forum RoadRover
    Antworten: 6
    Letzter Beitrag: 05.03.2014, 15:28
  5. [Roadrover KIA CEE'D] RDS problem
    Von ruszok im Forum Application Software Suite
    Antworten: 17
    Letzter Beitrag: 31.05.2012, 22:24

Stichworte

Berechtigungen

  • Neue Themen erstellen: Nein
  • Themen beantworten: Nein
  • Anhänge hochladen: Nein
  • Beiträge bearbeiten: Nein

sponsored - supported by


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64